POLITICA

Senatorul Neagu (ACL) despre Traian Basescu: “Chiar ma gandeam ce-i mai coace capusorul…?!”

Senatorul Neagu (ACL) despre Traian Basescu: “Chiar ma gandeam ce-i mai coace capusorul…?!”

Basescu Traian
Senatorul PNL de Sibiu, Nicolae Neagu a declarat, joi, ca nu crede in ipoteza lansata de presedintele Traian Basescu, cu privire la existenta unui candidat la prezidentiale care a fost ofiter acoperit al unui serviciu secret.

“Chiar ma gandeam ce-i mai coace capusorul?! Cand am auzit mi-a venit sa rad. Pe zona sigurantei nationale chiar nu atacase niciodata”, a spus Neagu. Acesta a adaugat ca nu crede in existenta unui fost agent secret printre actualii candidati la alegerile prezidentiale. “Este un bruiaj, este ceea ce stie Traian Basescu sa faca cel mai bine. El abia asteapta sa fie suspendat pentru a putea sa vorbeasca”, este de parere senatorul PNL.
Presedintele Traian Basescu a declarat intr-o emisiune TV ca unul dintre posibilii candidati la presedintie ar fi ofiter sub acoperire.
Pana in acest moment, doar candidatul ACL la presedintie, Klaus Johannis, a declarat ca nu a fost angajat al vreunui serviciu secret. ‘E curioasa declaratia, fiindca presedintele tarii, dupa cum stim cu totii, are mai multe informatii decat noi toti. Putea presedintele, daca tot a inceput fraza, s-o termine, dar in stilul traditional nu a facut-o. Pot sa va spun simplu: la mine sigur nu s-a referit. Nu sunt, n-am fost nici sub acoperire, nici sub descoperire in vreun fel angajat in vreun serviciu special vreodata’, a declarat Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa.

Acesta a adaugat ca nu stie la cine s-a referit seful statului, deoarece nu e unul dintre politicienii care detin informatii de tip ‘insider’ (secret n.r.)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca inainte de a-si depune candidaturile cei care candideaza la Presedintie ar trebui sa mentioneze in CV daca au fost sau nu ofiteri acoperiti, aratand ca stie ca printre acestia exista oameni care ar avea astfel de lucruri de ascuns.

‘Candidatii au timp inainte de a-si depune candidaturile sa spuna public, sa-si completeze CV-ul, daca au fost cumva ofiteri acoperiti sau nu’, a spus seful statului la B1 Tv.

Basescu a precizat ca, in cazul in care candidatii nu vor preciza acest lucru, o va face el.

‘Am obligatia sa o fac. Exista lege care interzice serviciilor sa-si faca cunoscute retelele, ofiterii acoperiti, descoperiti, dar cand discutam despre functia de presedinte al Romaniei nu poti sa nu informezi, nu spune nimeni sa o faca Serviciul ca nu are voie prin lege, dar candidatul are obligatia sa o faca si voi fi in masura sa va aduc probe ce inseamna acest dublu buton’, a afirmat seful statului.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349