ANCHETE

Senatul a aprobat cererea Parchetului General de incuvintare a inceperii urmaririi penale impotriva lui Ion Ariton

Senatul a aprobat cererea Parchetului General de incuvintare a inceperii urmaririi penale impotriva lui Ion Ariton

Senatorul-Ion-Ariton

Senatul a aprobat, joi, cu 77 de voturi ”pentru” si 52 voturi ”impotriva”, solicitarea Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Ion Ariton, fost ministru al Economiei. Votul a fost secret, cu bile.

Din totalul de 168 de senatori, si-au exprimat optiunile 137, fiind inregistrate 77 de voturi ”pentru”, 52 ”impotriva”, alte 8 voturi fiind anulate.

Solicitarea procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost adresata Senatului in cadrul Dosarului 50/P/2014, in vederea formularii cererii de  urmarire penala fata de senatorul Ion Ariton, fost ministru al Economiei.

Fostul ministru al Economiei si sef al PDL Sibiu, senatorul Ion Ariton este a intrat in vizorul procurorilor, pentru implicarea in dosarul “Gala Bute”.

Potrivit procurorilor, Ariton este suspectat de participatie improprie la abuzin serviciu si folosire a influenteiin scopul obtinerii de foloase necuvenite.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349