CULTURA

Seria de evenimente din cadrul expozitiei Gentle Violence continua sambata, 27 septembrie!

Seria de evenimente din cadrul expozitiei Gentle Violence continua sambata, 27 septembrie!

Seria de evenimente din cadrul expozitiei Gentle Violence continua sambata, 27 septembrie!2

Sambata, 27 septembrie 2014, seria de evenimente din cadrul expozitiei Gentle Violence – desfasurata la Muzeul National Brukenthal, Casa Albastra, Sala Multimedia, in perioada 5-28 septembrie – continua dupa urmatorul program:

1. Conferinta: Povestea unei inimi

Locul desfasurarii: Libraria Humanitas (Str. Nicolae Balcescu, nr. 16, Sibiu)

Ora: 10:30

Speaker: dr. Horia Muresian

Descriere:

Multora dintre noi, inima umana si profesia de chirurg cardiovascular ne sunt complet necunoscute. Desi ne starnesc curiozitatea, aceste notiuni si activitati raman, totusi, intr-o sfera inaccesibila. Dr. Horia Muresian (http://www.horiamuresian.com), seful sectiei de chirurgie cardiovasculara din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, anatomist si expert al fotografiei medicale a cordului, ne va descoperi o parte din aceste taine. Tot in cadrul evenimentului, veti avea ocazia sa descoperiti imagini inedite ale inimii, cu structuri delicate, la care pacientii nu au acces decat prin fotografii, dar si in ce consta frumusetea inimii, cum poate fi ea fotografiata sau care sunt provocarile profesiei de chirurg cardiovascular.

2. Workshop de marketing medical: Cum ma promovez ca medic?

Locul desfasurarii: Libraria Humanitas (Str. Nicolae Balcescu, nr. 16, Sibiu)

Ora: 12:00

Speakeri: Mihaela Gabor Naidin, Cristina Bobe

Descriere:

Marketingul si brandingul medical furnizeaza o serie de solutii si strategii ce vin in ajutorul medicilor. Mihaela Gabor Naidin, Marketing Manager in cadrul CLINICCO, prezinta beneficiile pe care o buna promovare (online si offline), bazata pe strategii de comunicare eficiente, le aduce medicilor. Totodata, Cristina Bobe, artist vizual si initiatoarea primei platforme online de fotografie medicala din Romania (www.fotografiemedicala.ro), explica rolul imaginii profesioniste in brandingul medical.

3. Workshop: Stiluri fotografice

Locul desfasurarii: Libraria Habitus (Piata Mica, nr. 4, Sibiu)

Ora: 16:00

Speaker: Daniel Baltat

Descriere:

Ca artist, esti mereu in cautarea unui stil, a propriului stil, ceea ce presupune o aventura, o experimentare a principalelor genuri fotografice. Stilul este cel care ne caracterizeaza, ne personalizeaza, este cel care face ca cineva sa recunoasca o fotografie ca fiind realizata de cineva anume. Stilul in fotografie vorbeste despre descoperirea de sine ca fotograf, despre a face fotografii din suflet si cu suflet. Va invitam, asadar, sa participati la o discutie interesanta despre stiluri fotografice, diferenta dintre stil si gen fotografic cu Daniel Baltat (www.danielbaltat.ro), fotojurnalist, freelancer cu experienta in fotografia comerciala si de studio, autorul fotografiilor cartii „Discover Sibiu-Hermannstadt”, precum si a multor materiale de promovare a Capitalei Culturale Europene Sibiu 2007. De asemenea, Daniel Baltat a participat la expozitii internationale si preda cursul de comunicare prin fotografie la Departamentul de Jurnalism, Relatii Publice, Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279