POLITICA

SERIALUL II dintre PONTA SI IOHANNIS! Cum s-au descurcat cei doi CANDIDATI calificati in turul doi al ALEGERILOR PREZIDENTIALE!

SERIALUL II dintre PONTA SI IOHANNIS! Cum s-au descurcat cei doi CANDIDATI calificati in turul doi al ALEGERILOR PREZIDENTIALE!

SERIALUL II dintre PONTA SI IOHANNIS! Cum s-au descurcat cei doi CANDIDATI calificati in turul doi al ALEGERILOR PREZIDENTIALE!2

Serialul II dintre cei doi candidati calificati in turul doi al alegerilor prezidentiale a continuat, ieri seara, la B1 TV.

MADALINA PUSCALAU: Cine este candidatul Victor Ponta si de ce ar trebui sa fie presedintele Romaniei?

VICTOR PONTA: In primul rand, multumesc pentru invitatie. Eu m-am pregatit si aseara si sunt pregatit si azi. Viziunea pe care am prezentat-o este sfarsitul regimului Traian Basescu, Vasile Blaga, MRU si repararea celor facute de acestia. Dupa doi ani si jumatate ca prim-ministru am constatat ca avem nevoie de stabilitate si unitate.

MADALINA PUSCALAU: Cine este candidatul Klaus Iohannis si de ce ar trebui sa fie presedintele Romaniei?

KLAUS IOHANNIS: Sarut-mana. Sunt Klaus Iohannis, candidatul ACL, sunt candidatul care crede ca votul nu este o lozinca, ci un drept. Sunt candidatul care crede ca avem nevoie de o schimbare profunda dupa 25 de ani, care considera ca trebuie sa punem “STOP” si sa incepem un alt fel de politica. Am adus cu mine scrisori ale celor din diaspora. Domnule prim-ministru, vi le las, poate puneti pe cineva sa le raspunda de ce au fost umiliti la vot.

· De ce nu ar trebui ca adversarul dumneavoastra sa fie presedintele Romaniei?

KLAUS IOHANNIS: Cred ca nu este bine pentru Romania sa dea puterea unui singur partid, un partid care are membri cu probleme grave cu justitia. Cred ca nu este bine ca Victor Ponta sa fie presedintele Romaniei pentru ca i-a mintit pe pensionari, pentru ca a plagiat. Peste tot un om politic care este prins cu un plagiat este obligat sa se retraga, la noi un om politic prins cu plagiat vrea sa fie presedintele Romaniei.

VICTOR PONTA: Domnule Iohannis, eu am fost ieri la ICCJ si am o decizie definitiva, dumneavoastra v-ati ferit de Inalta Curte. Domnul Iohannis are aceeasi echipa care a vrut sa taie pensiile. Domnul Iohannis seamana foarte mult cu Traian Basescu dintr-un punct de vedere: se opune la orice. A existat un singur primar care a devenit presedinte si unul care a devenit premier: este vorba de domnul Basescu si domnul Boc, pe care eu ii consider un presedinte si un premier foarte slabi.

Citeste pe StireaZilei.com!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279