CULTURA

ShoeBox revine la Targul de Craciun din Sibiu!

ShoeBox revine la Targul de Craciun din Sibiu!

ShoeBox revine la Targul de Craciun din Sibiu!2

Targului de Craciun din Sibiu si Asociatia We Help sunt si anul acesta parteneri ai programului „ShoeBox”, prin care oricine poate darui un cadou de Craciun copiilor cu o situatie materiala dificila.

Cadoul din cutia de pantofi

“ShoeBox” este o initiativa de ajutorare a copiilor din familii cu posibilitati materiale reduse, campanie inceputa in anul 2007 de o familie din Cluj. Conceptul presupune ca donatorul sa ofere unul sau mai multe cadouri cu un volum rezonabil, care sa incapa intr-o cutie de pantofi, de aici si denumirea ShoeBox. Cutiile trebuie sa fie frumos ambalate si prezentate la centrul de colectare nesigilate pentru a fi sortate in functie de viitorul destinatar. Aici sunt repartizate pe categorii: baiat sau fata, cu varsta cuprinsa intre 2 – 18 ani

Pe langa scopul caritabil al actiunii, proiectul urmareste responsabilizarea celor care ofera cadourile, de aceea nu se accepta donatii in bani si se doreste ca persoanele care participa la aceasta actiune, sa-si ia timp pentru a cumpara sau a pregati un cadou cu drag, pentru a ambala cutia si a o aduce la centrul de colectare.

Centru de colectare la Targul de Craciun din Sibiu

Si anul acesta in cadrul Targului de Craciun din Sibiu colectam cadourile dumneavoastra, in perioada 1-12 decembrie. Pentru informatii poate fi apelat numarul 0749 345 315, iar cadourile pot fi aduse de luni pana vineri, la Atelierul lui Mos Craciun, intre orele 17:00 – 19:00.

Anul trecut la noi in tara existau 83 de astfel de centre de colectare, numarul crescand in prezent la 111. 500 de cadouri au fost impartite anul trecut la Centrele de Plasament din judetul Sibiu. Mai multe informatii despre actiunea de colectare de la Sibiu puteti gasi pe site-ul Asociatiei We Help www.wehelp.sibiu.ro sau pe www.shoebox.ro.

Proiectul cultural care imbina toate atractiile din perioada Targului de Craciun din Sibiu se numeste Colors of Christmas si este organizat de Asociatia Events for Tourism in parteneriat cu A1 Events si municipalitatea sibiana. Deschis pentru prima data in anul 2007, an in care Sibiul a detinut titulatura de Capitala Culturala Europeana, Targul de Craciun din Sibiu a ajuns cunoscut la nivelul intregii tari pentru amploarea si traditia creata. Colors Of Christmas este un proiect cultural inclus pe Agenda Culturala a Municipiului Sibiu si cofinantat de Consiliul Local prin Primaria Municipiului Sibiu.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309