EVENIMENT

Si-a sugrumat sotia, apoi s-a aruncat in fata trenului!

Si-a sugrumat sotia, apoi s-a aruncat in fata trenului!

Si-a sugrumat sotia, apoi s-a aruncat in fata trenului!2

Un batran de 80 de ani din Fagaras si-a sugrumat sotia, in varsta de 75 de ani, apoi s-a aruncat in fata unui tren care circula dinspre Sibiu spre Brasov.

Potrivit unui comunicat transmis, marti, de Inspectoratul de Politie Judetean Brasov, Politia Transporturi Feroviare a fost sesizata telefonic, luni, ca in apropierea garii din Fagaras a fost gasit un barbat mort, ”care aparent, a fost calcat de tren”.

”La fata locului s-au deplasat politisti care au identificat victima ca fiind un barbat in varsta de 80 de ani”, arata sursa citata. Batranul a fost lovit de un tren care circula dinspre Sibiu spre Brasov.

Politistii l-au anuntat apoi pe fiul batranului, care a mers acasa pentru a-si anunta mama, gasind-o insa moarta in locuinta.

Ulterior, politistii din Fagaras au fost anuntati ca in locuinta batranului a fost gasita moarta prin strangulare sotia acestuia, in varsta de 75 de ani. Oamenii legii au gasit un bilet de adio in locuinta, urmand sa stabileasca daca acesta a fost scris de barbatul de 80 de ani.

”In urma cercetarilor si investigatiilor s-a stabilit ca intre victima si sotul acesteia, N.V, in varsta de 80 ani, existau neintelegeri mai vechi. In interiorul locuintei a fost gasit un bilet care pare a fi scris de numitul N.V. in care acesta isi justifica actiunile, cercetarile ce se vor efectua in cauza, urmand a stabili scriptorul acestui bilet”, se mai arata in comunicatul IPJ Brasov.

Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala din Brasov pentru necropsie, iar in cauza s-a inceput urmarirea penala ”in rem“ pentru omor.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist de la Parchetul Tribunalului Brasov pentru stabilirea tuturor imprejurarilor ce au dus la comiterea faptei.

Vecinii batranilor spun ca barbatul era violent si o batea deseori pe sotia lui, insa de un an, de cand fiul cel mare al acestora a murit, certurile si bataile in familie erau tot mai dese.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279