ACTUALITATE

Sibian la volan: 0,00 % alcool, dar turmentat din cauza drogurilor

Sibian la volan: 0,00 % alcool, dar turmentat din cauza drogurilor

Politia-rutiera

Un sofer sibian oprit in trafic a ajuns pe mana politistilor, chiar daca testul de alcool a fost 0,00%. Pentru ca tanarul era “turmentat” politistii au dedus ca el consumase droguri.

Soferul se afla la volanul masinii in localitatea Poplaca, in momentul in care a fost oprit de politisti. “In timpul verificarii documentelor conducatorului auto si ale autoturismului, tanarul era foarte lent in miscari si vorbea incoerent, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest pentru a i se stabili alcoolemia in aerul expirat. Cum rezultatul testarii a fost 0,00, sibianul a fost condus la Spitalul Clinic Judetean Sibiu pentru recoltarea de probe biologice in vederea determinarii prezentei in organism a substantelor psihoactive”, potrivit IPJ Sibiu.

De asemenea, in autoturismul condus de tanar, politistii au gasit un plic din plastic transparent ce continea masa vegetala de culoare maro, plic ridicat si predat lucratorilor din cadrul Biroului de Crima Organizata.

“Cercetarile continua urmand ca, in functie de rezultatele analizelor de la spital, sa fie luate masurile legale care se impun”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349