DIVERTISMENT

Sibianul care a speriat cazinourile din Las Vegas. A facut 5 milioane de dolari in trei luni

Sibianul care a speriat cazinourile din Las Vegas. A facut 5 milioane de dolari in trei luni

Un sibian este cel mai cunoscut parior din Las Vegas. David „Vegas Dave” Oancea a castigat in ultimele trei luni peste 5 milioane de dolari. A avut insa si moment in care a fost la pamant. A pierdut intr-un week-end 300.000 de dolari. “Pariorii trebuie sa aiba memorie scurta. Am pierdut tot, dar am revenit”, a povestit David, pentru prosport.ro.

Acum, romanul este interzis in aproape toate cazinourile din Las Vegas, asa ca ofera consultant si spune ca lucreaza la un film despre viata sa.

Desi are sange romanesc, nu vorbeste deloc limba materna. Tatal sau, Dumitru, l-a adus in tara insa David nu a fost foarte incantat. “Sincer sa fiu, m-am cam plictisit”, spune el. I-au placut in schimb macarea romaneasca “iar mititeii sunt favoritii mei” si a fost socat cand a vazut vaci pe strada.

Pentru pariori, sibianul crescut in spiritual “visului american” are un singur sfat. “Trebuie sa fii capabil sa-ti manageriezi banii. Le spun oamenilor ca pariatul este ca body-building. 50 la suta e mersul la sala, dar celelalte 50 de procente sunt reprezentate de nutritie. Nu poti avea un corp impozant daca nu lucrezi la nutritie. In pariurile sportive, nu conteaza daca ai aproape numai pariuri castigatoare si esti foarte priceput. Daca alergi sa acoperi ce ai pierdut, o sa pierzi tot”.

Citeste interviul complet pe prosport.ro

Foto: http://itsvegasdave.com/


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279