ACTUALITATE

Sibieni „specializati” in inselaciuni retinuti de politisti

Sibieni „specializati” in inselaciuni retinuti de politisti

Cinci sibieni care au savarsit infractiuni de inselaciune si complicitate la inselaciune si folosirea de materiale false in documente oficiale au fost retinuti de politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu.

Sibieni retinuti pentru a executa pedeapsa, stiri sibiu

Sursa foto: www.cugetliber.ro

Una dintre cele mai mare condamnari, de 10 ani si 2 luni de inchisoare, trebuie sa o execute un sibian de 30 de ani pentru savarsirea infractiuni de inselaciune si stimulare la inselaciune.

Tribunalul Sibiu a mai emis mandat de arestare pentru un alt barbat de 33 de ani care a participat ca si complice la inselaciune si a instigare la uz de fals, pedeapsa este de 5 ani si 4 luni inchisoare. Un alt sibian, in varsta de 53 de ani, a fost condamnat la 5 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Poltistii au mai identificat si un barbat din Poiana Sibiului, de 37 de ani, care a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru complicitate la infractiune. A cincea persoana, de sex masculin, in varsta de 49 de ani a fost retinuta pentru a executa pedeapsa de 3 ani de inchisoare, fiind condamnat pentru infractiunile de complicitate la inselaciune si fals material in inscrisuri oficiale.

Politisti din cadrul Politiei orasului Dumbraveni, au retinut, in data de 11.02.2016, un barbat de 21 de ani domiciliat in municipiul Medias, a fost condamnat de catre Judecatoria Turda la o pedeapsa de 1 an si 3 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279