ACTUALITATE

Sibienii, mari consumatori de vin. Vinfest si-a epuizat stocurile dupa prima zi

Sibienii, mari consumatori de vin. Vinfest si-a epuizat stocurile dupa prima zi

Fastivalul vinului care s-a desfasurat in week-end, pe strada Cetatii din Sibiu a fost pe gustul sibienilor si al turistilor. Majoritatea celor zece crame prezente la prima editie a Vinfest au fost nevoite sa suplimneteze stocurile, pentru ca unele au ramas fara vin chiar dupa ziua de sambata.

vinfest-sibiu-2

„Putem spune ca aceasta prima ediție a fost una de succes. Cele zece crame participante au dat posibilitatea celor ce au vizitat Sibiu Vinfest sa afle de la specialisti in domeniu informații despre vinuri, soiuri si tot ce este legat de acest produs. Publicul vizitator a apreciat ineditul conceptului: un spațiu de desfasurare intim, care a pus in valoare patrimoniul istoric al Sibiului, combinat cu activitațile culturale si cu platforma de dialog creata pentru specialisti din industria vinului. Succesul evenimentului reiese si din apetitul publicului sibian pentru a cumpara si a pleca acasa cu vinuri de calitate, stocurile aduse de producatori la Vinfest, pe cea mai frumoasa strada din Sibiu, fiind epuizate aproape in totalitate”, a precizat luni, Dragos Popescu, presedintele Asociației Sibiul de Odinioara, unul dintre organizatorii evenimentului.

Prima crama care si-a epuizat toata cantitatea de must adusa la Vinfest a fost Crama de la Apold, din județul Sibiu, care a terminat stocul inca din prima seara a festivalului.

Cei care au vizitat standurile cramelor, de pe strada Cetații din Sibiu, au infruntat, sambata si duminica, ploaia si frigul. La atmosfera au contribuit artistii care au susținut concerte, printre acestia numarandu-se Grigore Lese, Romulus Cipariu si Radu Nechifor.

Sursa: Agerpres

Foto: Silvana Armat


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309