EVENIMENT

Sibienii sunt asteptati la expozitia de pasari si iepuri de rasa, din Piata Rahovei

Sibienii sunt asteptati la expozitia de pasari  si iepuri de rasa, din Piata Rahovei

Sibienii au ocazia sa admire pasari de curte si iepuri de rasa in cadrul unei expozitii organizate in perioada 19 – 21 februarie, in hala de lactate din Piata Rahovei.

Expozitia de pasari de curte si iepuri de rasa, ajunsa la cea de-a XXI-a editie, se va desfasura in perioada 19 – 21 februarie, dupa urmatorul program: vineri: 12 – 18, sambata: 9 – 18, iar duminica: 9 – 14. Pretul unui bilet de intrare este de 5 lei pentru adulti, 2,5 lei pentru copii, iar cei care doresc mai pot plati 1 leu pentru un bilet de tombola.

„Ne bucuram ca putem continua traditia acestei expozitii mult iubita si asteptata de copii in special. Invitam asadar copiii, alaturi de parinti si bunici, sa vina la expozitie sa vada zeci de gaini si iepuri de rasa, exponate deosebite care ii vor incanta, aduse de crescatori din judetul Sibiu, carora le multumim pentru colaborare”, a precizat Georgeta Purima, directorul Camerei Agricole Judetene Sibiu.

Expozitia este organizata de Camera Agricola Judeteana Sibiu, impreuna cu Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurale Sibiu si a Asociatiei Judetene a Crescatorilor de Pasari si Animale Mici, cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu.

Surse foto: bistritanews.ro, youtube.com


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309