ACTUALITATE

Sibienii sunt in DOLIU! Medicul IOAN BAIER a murit!

Sibienii sunt in DOLIU! Medicul IOAN BAIER a murit!

Sibienii sunt in DOLIU! Medicul IOAN BAIER a murit!2

‘Am primit cu profunda tristete vestea disparitiei dintre noi a dlui. Prof. Univ. Dr. Ioan Baier care a fost inainte de toate, un om de o calitate deosebita. In urma sa ramane o cariera de exceptie, o viata in slujba oamenilor, o activitate realizata cu pasiune si pricepere.

Medicina romaneasca si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu pierd, din pacate, un profesionist desavarsit, dedicat pana in ultima clipa meseriei sale.

Contributia sa la dezvoltarea Sectiei Clinice Ortopedie a SCJU Sibiu, pe care a condus-o, a fost una imensa, aceasta prinzand practic viata sub ochii sai si ajungand la rezultate de exceptie.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionata si cariera sa didactica impresionanta, prin care a asigurat continuitate meseriei pe care a iubit-o atat de mult, pregatind noi generatii de profesionisti.

Este un moment greu, in primul rand pentru familie, dar si pentru toti cei care l-au cunoscut si nu ne ramane decat sa-i multumim pentru tot ceea ce a facut pentru spitalul din Sibiu, pentru medicina si oameni si sa ni-l amintim mereu cu admiratie si respect’.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279