TIMP LIBER

Sibiul aduce si anul acesta spectacole de strada si hipnoza!

Sibiul aduce si anul acesta spectacole de strada si hipnoza!

Sibiul aduce si anul acesta spectacole de strada si hipnoza!2

Cei mai cunoscuti iluzionisti din tara vor fi prezenti la evenimentul Sibiu Magic Weekend care va avea loc in perioada 23 si 24 mai.

Piata Mare, Piata Mica si pietonala Nicolae Balcescu vor fi locurile in care sibienii se vor intalni cu magicieni consacrati de close-up si street magic, pe parcursul celor doua zile. Antonio, cel mai inalt magician din Romania, Iulian Doda, XMAS, Ionut Prepelita si Laurentiu Ionovici vor face publicul sa treaca prin prin reactii si emotii de neuitat, in centrul vechi al Sibiului. Si pentru ca festivalul sa fie complet, organizatorii aduc pentru public si un show de hipnoza live, sustinut de Cosmin Iacobet, care anul trecut a oferit tot sibienilor primul show de hipnoza live din Romania. Spectacolul de hipnoza va avea loc la Libraria Humanitas, pe 24 mai, incepand cu ora 18.30.

Cel mai important eveniment al festivalului Sibiu Magic Weekend este cel mai mare spectacol de iluzionism sustinut vreodata in Romania: spectacolul „VISUL MEU” – de Lorenzo-Cristian. Show-ul va avea loc in 23 mai, ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Magicianul Lorenzo este singurul roman membru al organizatiei magicienilor The Magic Circle, de unde fac parte si celebrii Dynamo si David Copperfield. Show-ul „VISUL MEU” este cel mai complex proiect al magicianului, aducand in fata spectatorilor numeroase momente spectaculoase pline de drama, comedie, suspans si emotie.

Biletele pentru acest show se gasesc pe bilete.ro si la Casa de Cultura a Sindicatelor. Cei care doresc sa participe la acest spectacol le pot achizitiona cu o reducere de 50%, la pretul de 45 lei (diferenta de 50% fiind suportata de Primaria Municipiului Sibiu).

Pentru evenimentele din programul prezentat anul acesta la Sibiu organizatorii au pus in vanzare peste 20.000 de bilete. Pretul unui bilet variaza intre 10 si 40 de lei, in functie de eveniment si locul in sala.

Energia „Vampires’ Den” se extinde cu doua proiecte legendare „Made in Germany”: Diary of Dreams si Crematory. „Vampires’ Den” gazduieste vineri si sambata 16 ore de concerte, o crestere substantiala comparativ cu editiile trecute, iar in paralel, tot aici, functioneaza ateliere si proiectii, expozitii si libraria Carturesti, o intreaga industrie de servicii culturale, dedicate publicului sau fidel.

Sursa: adevarul.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107