SOCIAL

Excelenta in domeniul mecatronic s-a reunit la ULBS

Excelenta in domeniul mecatronic s-a reunit la ULBS

Peste 100 de studenti de la noua institutii de invatamant superior din tara au participat la olimpiadele nationale de mecatronica, ce se desfasoara la Facultatea de Inginerie a Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu, in cadrul evenimentului ”Zilele Educatiei Mecatronice 2018”.

zilele educatiei mecatronice ulbs 2018

Studenti si cadre universitare din centrele universitare care asigura pregatire de excelenta in domeniul mecatronic – Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea din Craiova, Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea ”Stefan cel Mare” din Suceava, Universitatea Politehnica Timisoara si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii (INCDMTM) – s-au intrecut, miercuri si joi, in cadrul olimpiadelor nationale de mecatronica, sectiunile sisteme mecatronice si roboti mobili. De asemenea, in cadrul manifestarii s-au desfasurat si concursul national de sisteme mecatronice de zbor fara pilot si concursul national de realizari in domeniul mecatronicii, precum si sesiunea nationala de comunicari stiintifice studentesti.

Vineri, 27 aprilie, la Aula Magna a ULBS va avea loc festivitatea de premiere si de inchidere a evenimentului.

„Zilele Educatiei Mecatronice reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2018 pentru invatamantul academic sibian, atat din perspectiva numarului mare de participant, de la institutii de prim plan din tara, dar si a realizarilor din domeniul mecatronicii prezentate de sutdentii si cadrele didactice prezente”, a declarat prof. univ. Gabriel Racz.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309