TIMP LIBER

Sibiul, din nou in topul oraselor de vizitat in 2017

Sibiul, din nou in topul oraselor de vizitat in 2017

Sibiul se afla, pentru al doilea an consecutive pe lista destinatiilor recomandate pentru vizitare in 2017, in clasamentul intocmit de Best Value Index. Din Romania, alaturi de Sibiu, in top 10 se mai afla Oradea.

Primaria Sibiu a inceput instalarea iluminatului de SARBATORI! Piata Mica si Podul Minciunilor vor fi iluminate special!2Sibiu, ocupanta locului sase in clasamentul de anul trecut, se situeaza in acest an pe locul 10 cu un indice de 96,88% si cu un pret mediu de cazare de 220 lei pe noapte pentru o camera dubla. Oradea, ce ocupa pozitia a saptea, este surpriza acestui clasament, realizat de site-ul trivago.ro. Cu un indice de 97,07%, Oradea se afla in premiera in acest clasament, pretul mediu de cazare fiind de 193 lei pentru o noapte.

Pentru a doua oara in ultimii trei ani, ocupantul locului intai este orasul Mostar din Bosnia si Hertegovina care a obtinut in acest an un indice de 97,58%. La o diferenta foarte mica, cu un indice de 97,53%, se situeaza pe al doilea loc orasul Novi Sad din Serbia. Obtinand acelasi indice, Veliko Tarnovo din Bulgaria s-a situat pe al locul al treilea. Preturile medii pentru o noapte de cazare in aceste orase variaza intre 193 lei pentru prima clasata si 184 lei respectiv 162 lei pentru ocupantele locurilor doi si trei.

Urmatoarele locuri sunt ocupate de Suzdal (Rusia), Levov (Ucraina), Eger (Ungaria).

Brasovul se afla in acest clasament pe locul 15, cu 96,39%, inainte de Trapani (Italia), Goreme (Turcia) si Kazan (Rusia).

Ca in fiecare an, indicele celor mai convenabile 100 de destinatii la nivel european combina pretul mediu de cazare pe noapte pentru o camera dubla cu opiniile utilizatorilor trivago, rezultand o lista de destinatii in care hotelurile sunt accesibile si serviciile oferite sunt de calitate. De la Patrimonii Mondiale UNESCO la Capitale Europene ale Culturii, lista cuprinde multe destinatii cu un patrimoniu arhitectural deosebit dar si cu numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber in natura.

 Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349