TURISM

Sibiul participă la Târgul de Turism al României

Sibiul participă la Târgul de Turism al României

Sibiul participă la ediția de primăvară a Târgului de Turism al Românie pentru a prezenta obiectivele turistice ale județului Sibiu și ofertele turiștilor. Sibiul îşi va amenaja standul propriu în cadrul spaţiilor expoziţionale la Pavilionul Romexpo, în perioada 25 – 28 februarie.
“Sibiul este vizitat în egală măsură de turişti români şi străini. Prezenţa Sibiului la Târgul de Turism al României are ca scop prezentarea ofertei noastre turiştilor români, o piaţă pe care încă o avem de câştigat. Vom continua să prezentăm oferta destinaţiei turistice Sibiu, cu patrimoniul său valoros şi oferta bogată pentru petrecerea timpului liber, dar vom pune accentul şi pe viaţa culturală a oraşului, cu evenimentele care au loc pe tot parcursul anului. Vrem să arătăm că Sibiul este o alegere bună pentru un city break, dar şi pentru un sejur complet”, a precizat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
Din standul Sibiului, reprezentanţii Primăriei Sibiu vor împărţi hărţi şi materiale informative, dar şi broşuri ale unităţilor de cazare. De asemenea, aceştia vor sta la dispoziţia vizitatorilor pentru a răspunde la întrebări cu privire la posibilităţile de transport, cazare, masă şi petrecerea timpului liber. Prezenţa la Târg se va concentra şi pe relaţia cu agenţiile de turism, oferindu-le consultanţă în conturarea ofertelor care conţin şi destinaţia Sibiu.
Un moment mai aparte la acest Târg la care va participa şi Sibiul este întâlnirea cu toţi directorii birourilor de promovare a României în străinătate.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279