TURISM

Sibiul, printre cele mai fermecatoare orase din Europa

Sibiul, printre cele mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost.com.

Jurnalistii de la The Huffington Post le recomanda turistilor noua orase europene, a caror marime poate varia, dar care au in comun acelasi lucru – farmecul.
Printre aceste orase se numara si Sibiu din Romania, despre care huffingtonpost.com precizeaza ca a fost Capitala Culturala Europeana in anul 2007.
„Acest oras pietonal prietenos are un nivel superior (orasul de sus, n.r.) plin de numeroase locuri istorice, care este completat de un nivel inferior (orasul de jos, n.r.) cu case situate pe strazi pietruite. Nu este de mirare ca a fost Capitala Culturala Europeana in 2007”, se spune pe site-ul The Huffington Post.
Alaturi de Sibiu, pe lista oraselor fermecatoare din Europa recomandate de site-ul american se numara: Bibury, considerat „cel mai frumos oras” din Marea Britanie, Giethoorn, despre care se spune ca este „Venetia Olandei”, Eguisheim din Franta, Bruges din Belgia, Colmar din Franta, Gruyeres din Elvetia, Alberobello din Italia si Cesky Krumlov din Republica Ceha.
The Huffington Post este un site american de informatii si un blog agregator de stiri fondat de Arianna Huffington, Kenneth Lerer si Jonah Peretti.
Lansat in 2005 si achizitionat in februarie 2011 de portalul AOL, The Huffington Post si-a inceput expansiunea dincolo de granitele Statelor Unite ale Americii prin lansarea initial a doua noi editii anglofone – una in Canada si una in Marea Britanie. Ulterior, The Huffington Post si-a dezvoltat mai multe versiuni, in mai multe limbi.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275