TURISM

Sibiul promoveaza Targul de Craciun la Berlin

Sibiul promoveaza Targul de Craciun la Berlin

Sibiul va fi prezent si in acest la unul din cele mai importante targuri de turism din Europa, cel de la Berlin (5-9 martie). Potrivit reprezentantilor Primariei Sibiu, orasul va promova Targul de Craciun si Bisericile fortificate.

Targul-de-Craciun de la sibiu“Faptul ca participam in fiecare an la cele mai importante targuri de turism din tara si din strainatate reprezinta un punct foarte important in strategia de promovare a orasului. Rezultatele acestor participari sunt dificil de cuantificat, insa, cu siguranta, prezenta Sibiului la aceste manifestari este un prilej pentru potentialii vizitatori sa ne cunoasca si sa afle mai multe detalii despre oras’, a precizat joi, intr-o conferinta de presa, primarul Klaus Johannis.

Alaturi de echipa Primariei Sibiu va fi si cea a organizatorilor Targului de Craciun din Sibiu, care va promova evenimentul de anul acesta. Targul de Craciun Sibiu se constituie ca unul dintre cele mai importante evenimente culturale care au loc in Sibiu in spatiul public in sezonul de iarna. De asemenea, din Sibiu va fi prezent si biroul de coordonare a Bisericilor Fortificate si numeroase agentii de turism care extind astfel oferta la nivelul intregii regiuni a Transilvaniei de Sud.

Reprezentantii Sibiului vor distribui din stand materiale promotionale care prezinta oferta culturala a Sibiului, centrul istoric si obiectivele turistice din zona acestuia, dar si posibilitatile de cazare si transport. Peste 1.000 de materiale — brosuri, harti si materiale promotionale ale unitatilor de cazare si masa—vor fi distribuite vizitatorilor targului si reprezentantilor agentiilor de turism interesati de oferta Sibiului.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349