TURISM

Sibiul turistic prezentat in Austria si Germania!

Sibiul turistic prezentat in Austria si Germania!

Sibiul turistic prezentat in Austria si Germania!

Sibiul este consecvent in strategia sa de promovare turistica si de aceea si in 2015 va continua sa fie prezent la targurile de turism din tara si strainatate, acestea reprezentand ocazii foarte bune de promovare a locatiei turistice Sibiu, dar si o modalitate de a intra in contact direct cu potentialii vizitatori ai Sibiului.

Sibiul va fi prezent la Ferien Messe Wien (Targul de Turism de la Viena) in perioada 15-18 ianuarie. Orasul va fi prezent la acest targ atat prin materialele tiparite care vor fi impartite din stand, cat si prin intermediul reprezentantilor Primariei Sibiu care vor oferi informatii cu privire la oferta turistica si culturala. Cei interesati vor putea obtine informatii cu privire la modalitatea de transport pana in Sibiu, obiectivele turistice ale orasului sau evenimentele culturale care au loc aici. Din standul Sibiului se va distribui brosura “Sibiu-Hermannstadt. Tanar din 1191”, harta Sibiului dar si materiale cu ofertele hotelierilor.

Din 17 pana in 25 ianuarie, Sibiul va fi promovat la Targul de Turism din Stuttgart. Anul acesta Romania este tara partenera a acestui targ astfel ca va beneficia de o pozitionare buna a standului.

Ambele targuri se adreseaza atat publicului larg in cautare de oferte pentru petrecerea vacantelor cat si specialistilor in domeniu, reprezentantii administratiei locale sibiene cautand sa intre in contact cu cat mai multe agentii si tur-operatori.

Bilantul anului 2014 arata ca Sibiul a ramas o locatie turistica foarte atragatoare pentru turistii atat din tara cat si din strainatate. Afirmatia rezulta din analiza numarului de persoane care au apelat la unul dintre cele doua centre de informare turistica administrate de Primaria Sibiu – cel din sediul Primariei si cel de la Aeroport. Peste 31.000 de turisti au intrat in unul dintre aceste centre pentru a solicita informatii, 27% dintre acestia venind din Germania, 22% din Romania, 8,7% din Spania, 6,9% din Franta, dar si din Austria, Belgia, Italia, Marea Britanie, Olanda Polonia, Ungaria, Canada, Israel, Japonia, SUA, Australia sau China. Numarul turistilor care au intrat in CIT-uri in 2014 este cu 13% mai mare fata de anul precedent, dar trebuie subliniat faptul ca majoritatea turistilor ajung in Sibiu cu sejururi organizate si nu au nevoie sa treaca pe la CIT, avand deja un ghid si ruta deja planificata.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279