DIVERTISMENT

Sibiul va deveni capitala benzilor desenate

Sibiul va deveni capitala benzilor desenate

La mijlocul lunii Aprilie, Sibiul va deveni capitala europeană a benzilor desenate.
Cei mai buni autori de benzi desenate din țară și din Europa vor fi prezenți între 15 și 17 aprilie, la Casa Hermes a Muzeului ASTRA din Sibiu, unde va avea loc cel mai important festival de benzi desenate din România, ajuns la a patra ediție.
„Workshop-uri, meciuri de benzi desenate, expoziții, live-drawing, conferințe, lansări de albume, și un concert-desenat sunt evenimentele pe care le propunem timp de trei zile pentru ca publicul larg să descopere Banda Desenată. De la prima sa ediție din 2013, Festivalul de Benzi Desenate de la Sibiu atrage anual peste 1 000 de participanți, impunându-se deja ca unul dintre evenimentele de marcă din sfera artelor grafice din România”, au anunțat organizatorii.

Anul acesta afișul a fost realizat de Robert Obert, artist din București. Imaginea ediției din acest an a Festivalului Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu se inspiră din caracteristicile universului dezvoltat în albumul ‘Profeția Urbană’, publicat în 2014 și propune o viziune post-apocaliptică asupra orașului.

Festivalul Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu este un eveniment organizat de Asociația de prietenie ‘Ille et Vilaine — Sibiu’ și Asociația ‘Solidarité 35 Roumanie’ în colaborare cu Complexul Național Muzeal ASTRA.

Sursa: AGERPRES
Expozitiile din Casa Hermes Sibiu se inchid pentru lucrari de igienizare!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309