SPORT

Simone Campedelli va lua startul la Sibiu Rally Challenge!

Simone Campedelli va lua startul la Sibiu Rally Challenge!

Simone Campedelli va lua startul la Sibiu Rally Challenge!2

Dupa evolutia senzationala din Raliul Sibiului 2011, Simone Campedelli revine la Sibiu pentru a infrunta si Transfagarasanul. Multiplul campion din Italia va concura alaturi de Danilo Fappani, copilotul sau, pe o masina Subaru Impreza R4.

Simone Campedelli, multiplu campion la 2WD si grupa N in Italia, a acceptat provocarea de a partcipa la prima editie a Sibiu Rally Challenge, eveniment programat in perioada 9 – 12 octombrie. Pilotul italian a mai fost la Sibiu cu ocazia editiei din 2011 a Raliului Sibiului. Atunci Simone Campedelli a terminat pe locul 3 la general, dupa o evolutie senzationala cu modelul Citroen DS3 R3, model cu tractiune pe doua roti. Tot in acel an, Campedelli a stabilit si un nou record al specialei Santa pe noapte.

„Este extraordinar ca pot reveni la Sibiu. Publicul de aici este fantastic si am doar aminitiri placute dupa evenimentul din 2011. Acum este o provocare complet diferita cu probe speciale pe asfalt si apoi confruntarea pe macadam de pe circuitul de rally cross, dar abia astept sa iau startul la Sibiu Rally Challenge”, a spus Simone Campedelli.

Pilotul italian va concura la Sibiu Rally Challenge impreuna cu Danilo Fappani, copilotul sau, pe un model Subaru Impreza R4

„Atunci cand am vazut ca Transfagarasanul a fost inclus ca proba speciala in eveniment nu am putut sa nu accept provocarea. Nu am fost niciodata pe acel drum, dar povestile despre el sunt fabuloase si cred ca poate deveni una dintre cele mai spectaculoase probe speciale din lume”, a mai spus Campedelli. 

Sibiu Rally Challenge incepe de joi, 9 octombrie, cu recunoasterile oficiale si deschiderea parcului de service din Piata Mare a orasului. Vineri, 10 octombrie, este programata prima speciala pe asfalt care va avea loc in nocturna pe Paltinis, o proba cu o lungime de 9 kilometri. Sambata, 11 octombrie, pilotii inscrisi la Sibiu Rally Challenge vor trebui sa infrunte Transfagarasanul, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume. Prima trecere pe speciala de 7,2 kilometri va fi la ora 12:00, iar cea de-a doua la ora 13:23. Duminica, 12 octombrie, actiunea se va muta pe circuitul de rally cross unde cei mai buni piloti se vor intrece intr-o cursa similara cu celebra Cursa Campionilor.

„Este un eveniment interesant care, sunt sigur, va atrage multi spectatori. Sunt incantat ca pot participa aici inca de la prima editie si cred ca Sibiu Rally Challenge va avea un viitor frumos”, a mai adaugat pilotul italian. 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349