ADMINISTRATIE

Site-ul Primariei Sibiu are o fata noua

Site-ul Primariei Sibiu are o fata noua

Site-ul oficial al Municipiului Sibiu, www.sibiu.ro are, de miercuri, o noua versiunesiteul primariei sibiu, mai dinamica si mai atractiva.
Firma care se ocupa de intretinerea site-ului a realizat o noua versiune a acestei platforme de informatii. Noul site preia sectiunile existente in versiunea precedenta, dar le sistematizeaza intr-o maniera mult mai usor de utilizat. O alta noutate este crearea unei variante speciale pentru dispozitivele mobile, o versiune foarte necesara in prezentul context in care acest tip de dispozitive sunt tot mai utilizate pentru navigarea pe internet.
Sectiunea de stiri a site-ului are un nou aspect, iar rubricile dedicate serviciilor publice au fost extinse, prezentand mai multe informatii despre activitatea acestora. Camerele web live au fost preluate si pe noul site, adaugandu-se o sectiune unde este prezentata vremea in Sibiu. Noua versiune beneficiaza de o sectiune de cautare mai practica, cautarea fiind posibila in intreg site-ul, dar si pe sectiuni. Platforma e-administratie a fost preluata si aceasta, avand trimitere chiar din pagina principala. De pe pagina principala se pot accesa si sectiunile Cultura, Patrimoniu si Turism. Tot acolo apare si un buton activ catre hotararea Consiliului Local Sibiu nr. 210 care reglementeaza gospodarirea domeniului public, comertul si transportul in municipiul Sibiu.
„Va invitam sa accesati aceasta noua versiune care aduce informatii actualizate cu privire la activitatea Primariei Sibiu, a Consiliului Local Sibiu si serviciilor publice subordonate acestuia si prezinta Sibiul din punct de vedere turistic si cultural”, declara Mirela Gligore, Sef Serviciu Presa si Comunicare
Primaria Municipiului Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279