ECONOMIE

SPANIA doreste amplificarea RELATIILOR BILATERALE cu parteneri din judetul SIBIU!

SPANIA doreste amplificarea RELATIILOR BILATERALE cu parteneri din judetul SIBIU!

SPANIA doreste amplificarea RELATIILOR BILATERALE cu parteneri din judetul SIBIU!2

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, a primit ieri vizita ambasadorului Regatului Spaniei la Bucuresti, Excelenta Sa Ramiro Fernández Bachiller. Diplomatul spaniol a fost insotit de insarcinatul cu afaceri consulare si culturale, Tada Bastida Eizaguierre, si atasatul pentru invatamant, Vicente López-Brea Fernández.

Oaspetii au fost informati de catre presedintele Cindrea despre oportunitatile pe care le ofera judetul Sibiu in toate domeniile: economic, educational, cultural sau turistic, cu accent si pe avantajele logistice pe care le ofera Aeroportul International Sibiu care pregateste doua scoaterea la licitatie a doua curse spre Spania.

”Aveti in noi adevarati prieteni si as dori sa amplificam relatiile noastre in toate domeniile. Cu atat mai mult cu cat multi romani din judetul Sibiu si judetele invecinate muncesc si traiesc in Spania. Iar in ceea ce priveste oportunitatile de afaceri si investitii ne bazam pe facilitatile oferite de Aeroportul Sibiu si de cele 9 parcuri si zone industriale din tot judetul”, a spus Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

”Ma bucur sa gasesc aici o asemenea deschidere si imi doresc extinderea relatiilor bilaterale cu parteneri din judetul Sibiu, iar noi putem impartasi prietenilor romani din experienta noastra pentru ca trecutul Spaniei este foarte similar cu trecutul recent al Romaniei. Am reusit o tranzitie de succes spre democratie si spre economia de piata”, a declarat ambasadorul Spaniei. Excelenta Sa a dat in acest sens exemplul absobtiei fodurilor europene care, la intrarea Spaniei in Uniunea Europeana, au fost folosite in totalitate, fapt ce a dus la dezvoltatea rapida a acestei tari .

Mai mult, ambasadorul Ramiro Fernández Bachiller a anuntat ca Ambasada va fi o prezenta si mai activa in spatiul economic, cultural si educational al judetului Sibiu, inclusiv parteneriatul pentru cea de-a doua editie a Conferintei internationale de promovare a judetului. Diplomatul spaniol s-a aflat la Sibiu pentru inaugurarea Coltului Spaniol de la Biblioteca Universitatii ”Lucian Blaga”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309