CULTURA

Spectacolul „Frumoasa si Bestia” marcheza un nou sistem de ticketing la Teatrul GONG din Sibiu!

Spectacolul „Frumoasa si Bestia” marcheza un nou sistem de ticketing  la Teatrul GONG din Sibiu!

Spectacolul Frumoasa si Bestia marcheza un nou sistem de ticketing  la Teatrul GONG din Sibiu!2

Spectacolul „Frumoasa si Bestia” in regia lui Bogdan Dragulescu va avea loc sambata, 15 noiembrie, ora 18:00 la Teatrul pentru Copii si Tineret „Gong” Sibiu, un eveniment ce marcheaza implementarea unui nou sistem de achizitionare a biletelor.

„Teatrul GONG intra intr-un proces de dezvoltare firesc, iar cumpararea biletelor online va facilita accesul publicului la spectacolele noastre. E un lucru bun pentru ca se economiseste timp.”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.

[email protected] este un serviciu ce completeaza optiunile de achizitionare a biletelor Teatrului GONG din Sibiu printr-un sistem oferit de Eventim, lider in vanzarea biletelor pentru evenimente culturale in Europa Continentala. Acest serviciu poate fi accesat de pe siteul teatrului (teatrulgong.ro) sau de pe platforma eventim.ro. Dupa ce ati rezervat locurile la spectacolul dorit, puteti selecta optiunea [email protected] ca metoda de livrare. Toate metodele de plata online, de exemplu VISA si Mastercard, precum si PayBox si NetPay pot fi folosite pentru a plati pentru un bilet [email protected] Dupa efectuarea platii online cu succes, spectatorii vor primi o adresa de internet cu ajutorul careia pot imprima imediat biletul. In acelasi timp, link-ul este trimis prin email, astfel incat cumparatorii pot tipari biletul de pe alt calculator sau din alta parte. Pentru biletele achizitionate online se percepe un comision de 10% si o taxa de sistem in valoare de 3 lei, pe comanda, indiferent de numarul de bilete achizitionate.

Sfarsitul de saptamana aduce pe scena Teatrului GONG din Sibiu doua spectacole cu papusi si actori la vedere.  „Frumoasa si Bestia” este o adaptare dupa basmul cu acelasi titlu si aduce lumea magica a lui Belle intr-o montare muzicala cu Zane si Zani, iar „Puiul de lebada” continua seria adaptarilor dupa basme universale printr-o productie despre un boboc de lebada clocit de o rata.

Casa de bilete de la sediul teatrului ramane deschisa dupa acelasi program, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 16:00, iar pretul unui bilet la oricare spectacol este de 7 lei, tarif unic.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279