SANATATE

Spitalul Clinic Judetean Sibiu face angajari. Se cauta personal pentru mai multe sectii

Spitalul Clinic Judetean Sibiu face angajari. Se cauta personal pentru mai multe sectii

Consiliul Judetean Sibiu a suplimentat numarul de posturi pentru mai multe sectii ale Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. Consilierii judeteni au aprobat in sedinta ordinara din 24 noiembrie suplimentarea numarului de posturi cu 16,5 posturi de asistent medical, infirmiera, registrator medical si specialist.

275 de ani impliniti de Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru Augustin Sibiu!2

Am tratat cu maxima deschidere si promptitudine solicitarile din partea Spitalului Judetean privind suplimentarea numarului de posturi de asistent medical si personal auxiliar sanitar. Credem ca modificarile care se vor produce in perioada urmatoare in sectiile pentru care am aprobat infiintarea de noi posturi sau transformarea unor posturi vor conduce la cresterea calitatii actului medical si a ingrijirii pacientilor”, a spus presedinta CJ Sibiu, Daniela Cimpean.

Astfel, la Sectia Anestezie Terapie Intensiva, s-au infiintat 4 posturi noi de infirmiera si s-au transformat 5 posturi de ingrijitor curatenie in posturi de infirmiera.

La Sectia Urologie, s-a infiintat un post nou de infirmiera si s-a suplimentat cu un post de asistent medical vacant prin redistribuirea acestuia de la Laboratorul de Analize Medicale.

Sectia Interne I a primit in plus doua posturi de infirmiera, iar doua posturi de ingrijitoare au fost transformate in posturi de infirmiera.

Patru posturi noi de aistent medical au fost alocate Sectiei Neonatologie I, dintre care doua posuturi sunt destinate pentru Compartimentul Terapie Intensiva din cadrul sectiei.

Alte doua posturi de asistent medical au fost infiintate pentru Sectia Hematologie.

Un post de infirmiera si un post de ingrijitoare au fost suplimentate pentru Sectia Dermatovenerice.

Unitatea de Transfuzii Sanguine a prmit un post de registrator medical, in timp ce pentru Laboratorul de Analize Medicale s-a suplimentat numarul de posturi cu 0,5 post biolog specialist, post cu atributii in activitatea de autocontrol desfasurata in colaborare cu Serviciul de Prevenire si Control al Infectiilor Nosoconiale.

Aceste modificari au condus la cresterea numarului de posturi aprobate de la 2.134 la 2150,5, cheltuielile de personal suplimentare cifrandu-se la 51.000 lei lunar.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309