ACTUALITATE

Spitalului Clinic Judetean va avea un nou director. CJ Sibiu a stabilit detaliile concursului

Spitalului Clinic Judetean va avea un nou director. CJ Sibiu a stabilit detaliile concursului

Cea mai mare unitate sanitara din judet, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu va avea un sef ”plin” in mai putin de doua luni. Consiliul de Administratiei al Spitalului aflat in subordinea Consiliului Judetean Sibiu, a demarat concursul pentru ocuparea functiei de manager, dupa ce mandatul lui Vasile Spinean s-a incheiat la 1 decembrie 2016.

spital clinic judetean de urgenta sibiu

 

Cei interesati au la dispozitie detalii despre calendarul, bibliografia, temele cadru pentru proiectul de management, regulementul de organizare si desfasurare ale concursului atat pe site-ul Spitalului Judetean, la rubrica Anunturi, cat si pe site-ul Consiliului Judetean Sibiu, la rubrica Locuri de munca.

Astfel, potrivit CJ Sibiu, concursul se va desfasura in doua etape si anume etapa eliminatorie de verificare a indeplinirii de catre candidati a conditiilor stabilite in anuntul de concurs si etapa de sustinere si evaluare a proiectului de management. Tema proiectului de management este la alegerea candidatului din urmatoarea lista de 5 teme, care va fi adaptata la problemele spitalului a) planificarea si organizarea serviciilor de sanatate la nivelul spitalului; b) siguranta si satisfactia pacientului; c) managementul calitatii serviciilor medicale; d) managementul resurselor umane; e) performanta clinica  si financiara a activitatilor  spitalului. Proiectul se dezvolta intr-un volum de maximum 15-20 pagini.

Incepand de luni, 13 februarie, timp de trei zile, candidatii interesati vor putea efectua o vizita in cadrul spitalului, sub indrumarea directorului medical, dr. Calin Cipaian, pentru a se informa cu privire la problemele de la fata locului.

In perioada 7 – 9 martie are loc depunerea dosarelor de inscriere la concurs, precum si a proiectelor de management, rezultatele selectiei dosarelor urmand a se afisa in data de 16 martie. Proiectele de management vor fi publicate pe pagina de internet a Spitalului Judetean www.scjs.ro in data de 17 martie, iar in intervalul 18 – 23 martie persoanele interesate pot adresa intrebari candidatilor  despre proiectul de management pe adresa de email [email protected]

Candidatii la functia de maneger a Spitalului Judetean Sibiu isi vor sustine proiectul de management in data de 24 martie, ora 10, iar rezultatele vor fi afisate in 27 martie. Daca vor exista contestatii, atunci rezultatele finale se vor cunoaste in 30 martie.

In termen de doua zile, presedintele Consiliului Judetean Sibiu va emite o dispozitie de numire in functie a persoanei desemnata castigatoare. Managerul numit va incheia un contract de management pe o perioada de trei ani cu Consiliul Judetean Sibiu, reprezentat de presedintele CJS.

In perioada urmatoare vor demara si concursurile pentru manager la celelalte doua spitale de sub autoritatea Consiliului Judetean Sibiu: Spitalul de Psihiatrie, respectiv Spitalul de Pneumoftiziologie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309