ECONOMIE

Statul Israel este interesat de colaborarea pe diverse planuri cu judetul Sibiu!

Statul Israel este interesat de colaborarea pe diverse planuri cu judetul Sibiu!

Statul Israel este interesat de colaborarea pe diverse planuri cu judetul Sibiu!2

Marti, 10 iunie 2014, Excelenta Sa Dan Ben-Eliezer, Ambasadorul Statului Israel la Bucuresti, s-a aflat intr-o vizita oficiala la Consiliul Judetean Sibiu pentru a discuta posibilitatea dezvoltarii relatiilor dintre judetul Sibiu si Israel.

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, a prezentat pe scurt principalele domenii din judet care necesita sprijin pentru dezvoltare – industrie, agricultura si turism, mentionand in acelasi timp ca alaturi de Institutia Prefectului, Primarie, dar si de Camera de Comert Industrie si Agricultura Sibiu, investitorii straini au parte de o administratie prietenoasa. In acest context a prezentat avantajele Ghiseului Unic care functioneaza din aceasta luna la parametri normali, dupa ce s-a aflat timp de o luna in teste.

Sugestia Excelentei Sale a fost ca pentru dezvoltarea judetului Sibiu in colaborare cu oamenii de afaceri si potentialii investitori israelieni, sa fie facuti pasi mici si consistenti precum misiuni economice pe sectoare specifice de interes, sau prezenta unui stand specific al autoritatilor din Sibiu in cadrul Pavilionului Romaniei, de la Targul International de Turism din Tel-Aviv, desfasurat anual.

Intalnirea s-a incheiat cu o scurta vizita a sediului Consiliului Judetean Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279