TIMP LIBER

STEFAN BANICA va deschide Targul de Craciun din Sibiu 2014!

STEFAN BANICA va deschide Targul de Craciun din Sibiu 2014!

STEFAN BANICA va deschide Targul de Craciun din Sibiu 2014!2

Editia a 8-a a Targului de Craciun din Sibiu va debuta in 21 noiembrie cu un show exploziv marca Stefan Banica, in Piata Mare din Sibiu. Timp de peste o luna, localnicii si turistii vor gasi in cele 65 de casute expozanti din intreaga tara, cu produse atent selectionate, iar copiii pot participa la mai multe ateliere tematice desfasurate in Atelierul lui Mos Craciun. De asemenea, noi suprize si atractii sunt planificate si vor fi dezvaluite pe parcurs ce se apropie inaugurarea evenimentului.

Stefan Banica deschide seria surprizelor

Programul cultural al evenimentului, este structurat in 5 weekend-uri tematice, debutand cu show-ul exploziv care va da stralucire maxima primului weekend, weekend-ul Auriu, sustinut de Stefan Banica. „Craciun Rock’n Roll” va avea loc vineri 21 noiembrie de la ora 19:00, pe scena Targului de Craciun din Sibiu, in Piata Mare. Programul detaliat al evenimentelor va fi publicat in curand pe www.targuldecraciun.ro

Teme noi la Atelierul lui Mos Craciun

O atractie de mare succes, Atelierul lui Mos Craciun, a fost vizitat anul trecut de peste 3000 de copii. Anul acesta este pregatit pentru a gazdui si mai multi copii, care vor putea alege sa devina mici brutari, sa isi prepare singuri biscuitii de Craciun, sa isi creeze proprile podoabe pentru decorarea bradului in stil “Pixel Art” sau sa invete tehnica prin care se fac lumanari. Copiii sunt asteptati fara programare in weekend sau cadrele didactice pot inscrie clasa sau grupa in timpul saptamanii, facand o rezervare online pe www.targuldecraciun.ro.

Expozanti deosebiti la Targul de Craciun din Sibiu

An de an oferta de produse se imbogateste si se innoieste, oferind astfel vizitatorilor ocazia de a gandi si cumpara noi cadouri pentru cei dragi sau de a incerca gusturi noi la standurile cu specialitati culinare. Intrucat inscrierile s-au facut in luna mai, s-a putut face o buna selectie a expozantilor care si-au exprimat dorinta de a participa la Targul de Craciun din Sibiu. In cele 65 de casute din lemn amplasate in Piata Mare in cadrul evenimentului au fost alesi cei cu produse cu adevarat deosebite. Delicatese de sezon precum vinul fiert, ceaiuri aromate, castane prajite sau prajituri, la accesorii calduroase sau decoratiuni si ornamente de Craciun, sunt cateva produse din paleta prezenta la Targ.

Denumirea proiectul cultural care imbina toate atractiile din perioada Targului de Craciun din Sibiu se numeste Colors of Christmas si este organizat de Asociatia Events for Tourism in parteneriat cu A1 Events si municipalitatea sibiana. Deschis pentru prima data in anul 2007, an in care Sibiul a detinut titulatura de Capitala Culturala Europeana, Targul de Craciun a ajuns cunoscut la nivelul intregii tari pentru amploarea si traditia creata. Colors Of Christmas este un proiect cultural inclus pe Agenda Culturala a Municipiului Sibiu si cofinantat de Consiliul Local prin Primaria Municipiului Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279