ADMINISTRATIE

Strada 9 mai se inchide total, trafic cu restrictii pe Mitropoliei

Strada 9 mai se inchide total, trafic cu restrictii pe Mitropoliei

Primaria Sibiu va incepe, de saptamana viitoare, lucrari la retelele de utilitati si reparatii pe mai multe strazi din oras, astfel ca traficul va fi inchis total sau se va desfasura cu restrictii.strada 9 mai sibiu

Pe strada Mitropoliei vor incepe de luni, 10 martie, lucrarile de inlocuire a retelei de gaz. Data fiind importanta acestei strazi in sistemul de trafic din centrul istoric, lucrarile de inlocuire a  conductelor vor fi efectuate sub trafic. Lucrarile vor incepe dinspre strada Samuel Brukenthal.

Din aceasta saptamana au inceput si lucrarile pe strada Campului. Si pe aceasta strada va fi modernizata reteaua de gaz, lucrarile urmand sa se desfasoare sub trafic. Acelasi tip de lucrari vor incepe de saptamana aceasta si pe strada Autogarii.

Pe strazile Maramuresului si Strandului vor fi inlocuite o serie de bransamente de gaz, lucrarile afectand doar partial carosabilul. Acestea vor incepe de luni, 10 martie, vor fi efectuate sub trafic si vor dura aproximativ doua luni.

Pe strada Andrei Muresanu au inceput de miercuri, 5 martie, lucrarile de inlocuire a retelei de apa si canalizare. In scopul realizarii acestora este necesara inchiderea tronsonului dintre strada Hipodromului si strada Cernei, din data de 5 martie pana la sfarsitul acestei luni.

O parte a strazii Pompeiu Onofreiu se va inchide din 17 martie. Este vorba despre tronsonul dintre strada Gheorghe Lazar si strada Filarmonicii, inchiderea traficului fiind necesara pentru a asigura perimetrul lucrarilor de constructie a noului corp al Spitalului de Pediatrie care va adaposti Centrul de Cercetare si Telemedicina in bolile neurologice la copii. Acest tronson va ramane inchis timp de sase luni.

 Se inchide intreaga strada 9 Mai

Din data de 10 martie se va inchide si ultimul tronson, cel situat intre strada Liviu Rebreanu si strada Constitutiei. Inchiderea este necesara pentru a permite efectuarea lucrarilor de modernizare a retelelor de apa si canalizare, precum si a lucrarilor la structura rutiera. Traficul rutier va fi redeschis pe aceasta strada la sfarsitul lunii iunie, conform estimarilor constructorului.

Si pe strada Felinarului va fi inchis traficul timp de patru zile. De joi, 6 martie pana luni, 10 martie, pe tronsonul dintre strada General Magheru si Movilei se vor efectua lucrari de reparatie a pavajului in urma interventiilor la retelele de utilitati. (foto: sibiul.ro)

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279