ADMINISTRATIE

Strada Lupeni, mai asteapta o iarna pana sa fie refacuta

Strada Lupeni, mai asteapta o iarna pana sa fie refacuta

strada-lupeni sibiu

Una din cele mai proaste strazi din municipiul Sibiu, strada Lupeni, nu va fi refacuta in acest an, asa cum anuntase initial Primaria. Municipalitatea a decis, impreuna cu constructorul, ca este mai bine la lucrarile sa fie amanate pentru anul viitor.

Potrivit autoritatilor, motivul este acela ca lungimea strazii este prea mare iar vremea nu ar permite finalizarea lucrarilor in acest an. „Strada are o lungime mare, de 1,2 km, si astfel lucrarile de reabilitare a carosabilului si trotuarelor sunt ample ca suprafata. Din acest motiv, coroborat cu temperaturile scazute care se anunta pentru luna noiembrie, constructorul a evaluat ca anul acesta ar putea realiza doar sapatura generala pe intreaga strada. Carosabilul ar ramane astfel timp de cinci luni la stadiul de sapatura generala si in contextul precipitatiilor s-ar fi transformat intr-o suprafata care nu ar permite circulatia nici pentru vehicule, nici pentru pietoni. Pentru a evita aceasta situatie, Primaria Sibiu a fost de acord cu amanarea lucrarilor pana in primavara anului viitor”, se arata intr-un comunicat al Primariei.

Cu toate acestea, strada Lupeni nu va ramane la stadiul actual. Data fiind starea din prezent a carosabilului, municipalitatea a dispus constructorului sa astearna pe strada material de umplutura (piatra sparta si balast) pentru a aduce strada la un nivel carosabil in perioada sezonului rece.

Foto: www.turnulsfatului.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309