ADMINISTRATIE

Strada Transilvaniei 3 luni in reparatii

Strada Transilvaniei 3 luni in reparatii

Una din cele mai circulate artere din Sibiu, strada Transilvaniei a intrat, de joi, in reparatie. Lucrarile se vor desfasura pe tronsoane, urmand ca acestea sa fie finalizate in totalitate lpeste apropae trei luni.

reparatii drumuri sibiu„Lucrarile de reparatii presupun refacerea straturilor asfaltice care alcatuiesc carosabilul, reabilitarea trotuarelor şi înlocuirea bordurilor. Lucrarile sunt necesare dupa ce anul trecut, pe aceasta strada s-au desfaşurat lucrari de modernizare a retelelor de apa, canalizare şi gaz”, anunta Primaria Sibiu, intr-un comunicat de presa.

Primul tronson al acestei strazi, cel situat între strada Vasile Carlova si strada Moldovei se închide complet traficului de joi, 27 februarie pana la jumatatea lunii aprilie.

Odata cu refacerea acestei porțiuni a strazii se va contura definitiv si sensul giratoriu de la intersecția strazilor Vasile Carlova si Transilvaniei. De asemenea, în aceeasi perioada va fi modernizat iluminatul public prin instalarea unor noi stalpi de iluminat.

Întreaga strada va fi redata traficului în luna mai a acestui an.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279