ADMINISTRATIE

Studenti de la Stiinte Economice fac practica la Consiliul Judetean Sibiu  

Studenti de la Stiinte Economice fac practica la Consiliul Judetean Sibiu   

 

studenti ulbs la cj sibiu 2

Mai multi studenti de la Facultatea de Stiinte economice din cadrul Univesrsitatii „Lucian Blaga” Sibiu efectueaza timp de trei saptamani stagiul de practica la Consiliul Judetean Sibiu, in baza parteneriatului strategic dintre cele doua institutii.

Studenti din anul al II-lea de la Specializarea Finante-Banci Si de la Management s-au familiarizat zilele acestea cu atributiile si cu organigrama Consiliului Judetean Sibiu,  precum si cu cele 23 de institutii aflate in subordine. De asemenea, ei au avut parte de o prezentare detaliata a bugetului institutiei facuta de Directorul economic, Ioan Stoica.

Ne-am bucurat de interesul aratat de acesti studenti de a face practica la Consiliul Judetean Sibiu si le-am pregatit un program de practica atractiv. O parte dintre ei sunt studentii mei, iar o alta parte sunt studentii domnului consilier judetean Liviu Mihaescu, care este si Decanul Facultatii de Stiinte Economice, insa la Consilul Judetean Sibiu nu ne ocupam personal de ei, ci sunt indrumati de specialistii din cadrul institutiei, a precizat Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

Printre indrumatorii de practica se numara Rodica Tirlea, sef Serviciu Administratie Publica Locala si Coordonare Spitale, Claudiu Stupar, sef Serviciu Administrare Buget si Ioan Bordianu, managerul public al Consiliului Judetean Sibiu.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107