SOCIAL

Studenti norvegieni si portughezi descopera Sibiul la Scoala de vara intenationala a ULBS

Studenti norvegieni si portughezi descopera Sibiul  la Scoala de vara intenationala a ULBS

digitalfact 2015

Douazeci de studenti romani si straini participa, in perioada 15-26 iunie la Scoala de Vara internationala organizata de  organizata de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, in parteneriat cu Buskerud and Vestfold University College (Norvegia) si Universitat de Evora (Portugalia).

”Digital Factory: Concepts, Implementations, Present and Future Challenges” a adus la Sibiu 10 studenti din Norvegia si Portugalia – cate cinci din fiecare tara – iar pe langa cursurile sustinute de profesorii ULBS si cei ai universitatilor partenere, vor face cunostinta si cu cele mai importante obiective turistice din municipiul si judetul Sibiu.

Programul Scolii de vara DigiFact este diversificat si include cursuri dedicate instrumentelor de modelare, managementului lantului de aprovizionare, e-collaboration, e-commerce, marketing digital, analiza predictiva, crearea unei companii virtuale, precum si activitati de socializare.

Scoala de vara ”Digital Factory: Concepts, Implementations, Present and Future Challenges” este implementata in cadrul Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2009 – 2014, Masura 3 – Proiecte de cooperare interinstituţionala (http://www.see-burse.ro/pagina/despre_granturile_see).


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279