DIVERTISMENT

Studentii sibieni din caminele ULBS se intrec intr-un concurs de incondeiat oua

Studentii sibieni din caminele ULBS se intrec intr-un concurs de incondeiat oua

Studentii din Caminele Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu vor intra mai repede in atmosfera Sarbatorilor de Paste. Conducerea universitatii le-a pregatit un concurs de incondeiat oua, la care vor participa inclusive studentii straini.

concurs incondeiat oua ULBS

Daca inainte de Craciun acestia au facut gogosi si mere coapte, de Paste ei se vor afla intr-o competitie de incondeiat oua.

Conducerea universitatii le va pune la dispozitie materia prima, iar studentii, grupati pe zone geografice, vor vopsi ouale conform traditiei zonei din care provin. La concurs vor lua parte si studentii straini.

In total, studentii vor incondeia aproximativ 1000 de oua, vor coace cozonaci si gogosi de post.

‘Este o actiune care dorim sa fie cel putin la fel de apreciata de catre studenti cum a fost si cea de Craciun’, a declarat conf. univ. dr. Ramona Todericiu, director general administrativ adjunct.

Actiunea va avea loc in 20 aprilie, incepand cu ora 18,00, iar invitati speciali vor fi studenti ai Facultatii de Teologie, care le vor dezvalui colegilor din camine originile acestei traditii si semnificatia religioasa a obiceiului de incondeiat oua.

Foto: www.turism-blog.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309