SPORT

Studentii sibieni, vicecampioni nationali universitari la fotbal

Studentii sibieni, vicecampioni nationali universitari la fotbal

Echipa de fotbal a Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu a devenit vicecampioana Nationala Universitara, in urma turneului final desfasurat in perioada 27-29 aprilie, la Cluj Napoca.

echipa de fotbal a ULBS

Studentii sibieni coordonati de lect. univ. dr. Iulian Stoian si lect. univ. dr. Ionut Hasmasan au invins in semifinale echipa Universitatii din Targu Jiu, campioana din 2015, cu scorul de 4-2 dupa loviturile de departajare, dar in finala desfasurata pe Cluj Arena a fost invinsa clar de gazdele de la Universitatea ”Babes Bolyai”. Avand in componenta cinci fotbalisti care evolueaza la formatia de Liga a II-a, U Cluj, dar si in conditiile in care sibienii au fost lipsiti de aportul a sase jucatori titular, componenti ai Magurii Cisnadie, din Liga a III-a, echipa UBB s-a impus cu scorul de 6-0.

”Jucatorii si coordonatorii echipei de fotbal a ULBS doresc sa multumeasca celor din conducerea Universitatii si a Facultatii de Stiinte pentru tot sprijinul acordat, fara de care nu am fi putut realiza aceasta performanta onorabila – vicecampioana unei competitii la care au participat 20 de universitati din toata tara”, a declarat Iulian Stoian.

UBB a ajuns in finala dupa ce a invins cu 4-0 UNEFS Bucuresti, formatie care a pierdut apoi si finala mica, 0-3 cu  Universitatea ”Constantin Brancusi” din Targu Jiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279