SOCIAL

Studenții ULBS au descoperit „Fascinatia Industriei Auto” la BMW, Audi si Continental, in Germania

Studenții ULBS au descoperit „Fascinatia Industriei Auto” la BMW, Audi si Continental, in Germania

audi germania

Un grup de 60 de studenti si cadre didactice din cadrul Facultații de Inginerie Sibiu a avut posibilitatea de a efectua o vizita de studii la trei din cele mai importante companii germane, din industria auto: BMW, Audi si Continental.

„Fascinatia Industriei Auto” a avut ca obiectiv aprofundarea cunostintelor studentilor si dezvoltarea interesului acestora pentru o cariera in domeniul ingineresc. „Am urmarit ca prin acest proiect, studenții sa ia contact direct cu un domeniul de varf al ingineriei: industria de automobile, familiarizarea cu cele mai noi tehnologii si practici din domeniul industriei auto, dobandirea de cunostinte cu privire la cele mai recente evolutii in domeniu, formarea si dezvoltarea unor “comunitati profesionale” in randul viitorilor ingineri, largirea orizontului profesional in afara granitelor tarii si adaptarea in felul acesta la piata globala a muncii”, a declarat Roxana Savescu, unul din coordonatorii proiectului.

Pe perioada excursiei, grupul de participanti a vizitat urmatoarele obiective tematice: fabricile Continental – Sibiu si Ingolstadt; fabrica, muzeul si expozitia BMW (Műnchen); fabrica si muzeul Audi (Ingolstadt); Muzeul Tehnicii din Műnchen. Firma Continental Sibiu, in calitate de sponsor al acestui program si partener strategic al Facultatii de Inginerie, a facilitat studentilor care au vizitat sediul Continental din Ingolstadt, intalniri cu ingineri romani care lucreaza aici precum si discutii despre oportunitatile privind traiectoria profesionala in cadrul companiei.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279