SOCIAL

Studenții ULBS, lectii despre succes de la Adrian Despot, Dorian Boguta si ”Tataee”

Studenții ULBS, lectii despre succes de la Adrian Despot, Dorian Boguta si ”Tataee”

Tataee - BUG_Mafia-foto_Alex-Barbulescu-1

Trei artisti romani le vor tine prelegeri studentilor sibieni, despre cum sa ai o cariera de succes. Este vorba despre o serie de intalniri „Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine”, organizate de catre Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu si compania CGS.

In zilele de 3, 4 si 5 noiembrie, in Aula Magna a Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu, artistii Adrian Despot (Vita de vie), Dorian Boguta (actor, regizor, scenarist, producator) si Vlad Irimia (”Tataee”-B.U.G. Mafia) le vor vorbi studentilor despre provocarile si satisfactiile unei cariere, in cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine”.

”Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu continua sa puna in aplicare strategia sa de deschidere catre comunitate si catre parteneriate cu mediul socio-economic. ULBS a demonstrat si demonstreaza in continuare ca este o institutie dinamica, aflata in permanent contact cu companii, institutii, diferite organizatii, cu cei care vor angaja absolventii nostri”, a declarat prof. univ. dr. Livia Ilie.

Prorectorul ULBS apreciaza ca prezenta unor artisti pe care studentii ii cunosc si le cunosc carierele de succes poate reprezenta un factor motivational extrem de puternic.

”Este foarte important ca tinerii aflati in procesul de formare sa inteleaga faptul ca, pe langa cunostintele si pregatirea de specialitate  pe care le primesc in facultate, pentru a avea o cariera de succes este nevoie de ceva in plus, de pasiune, dedicare, implicare, responsabilitate. Iar acel ceva in plus poate fi inspirat, nu numai de profesori, dar si de cineva care a reusit sa isi construiasca o cariera de succes”, a declarat prof. univ. dr. Livia Ilie.

Cei trei invitati ai CGS Romania vor impartasi cu studentii Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu experiente inedite din cariera lor, dar si lucruri care ii vor ajuta pe acestia sa-si construiasca o cariera solida in domeniul ales.  Fiecare intalnire cu artiştii va fi urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri.

adrian-despot

Cel care va deschide evenimentul de la Sibiu este liderul formatiei Vita de Vie, Adrian Despot (foto: radioiasi.ro), pe care studentii il pot intalni pe 3 noiembrie, de la ora 16.00, in Aula Magna a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu. Despre sfatul pe care i l-ar da unui tanar care se afla la inceput de drum, solistul trupei Vita de Vie a afirmat ca, in opinia lui, tenismenul Pete Sempras o spune “cel mai bine”: “play hard, do it on your own terms and stay true to yourself. Do that, and you can’t go wrong/ joaca tare, in termenii stabiliti de tine si ramai cinstit cu tine. Daca aplici aceste reguli, nu ai cum sa gresesti”.

Dorian Boguta

Actorul si regizorul Dorian Boguta (foto: aarc.ro), care va veni in fata studentilor pe 4 noiembrie, tot de la ora 16.00, in Aula Magna a Universitatii din Sibiu se ghideaza in viata dupa vorba „prima jumatate de viata omul isi face un nume, dupa care numele ii face cealalta jumatate de viata”, acesta fiind de altfel si sfatul pe care l-ar da unui tanar.

Vlad Irimia, unul dintre fondatorii trupei BUG Mafia va incheia, pe 5 noiembrie, evenimentul „Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine”, organizat de CGS Romania.

Acesta ii indeamna pe tinerii aflati la inceput de drum sa paseasca plini de curaj in arena vietii, sa nu ezite sa-si foloseasca toate armele pe care le au la dispozitie pentru a excela in tot ceea ce fac si, cel mai important, sa-si faca auzita vocea in permanenta, fara a se lasa calcati in picioare de cei din jur. “Fii constient de valoarea pe care o ai si joaca-ti cartile cu multa inteligenta”, a declarat Vlad Irimia.

Compania americana CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de outsourcing prezenti, inca din anul 2006, pe piata din Romania. Compania furnizeaza servicii in 18 limbi straine, avand 4 centre de suport in: Bucuresti, Brasov, Sibiu si Targu-Jiu.

Cei peste 3.000 de angajati ai companiei interactioneaza zilnic cu clienti din Romania, Germania, UK, Spania si alte tari europene, precum si din US sau Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales si alte servicii externalizate. CGS este listata in primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309