ACTUALITATE

Suspectati ca au spart peste 100 de masini, prinsi de politistii sibieni

Suspectati ca au spart peste 100 de masini, prinsi de politistii sibieni
Sapte persoane banuite ca au la activ peste 100 de furturi din autoturisme au fost retinute astazi de politistii sibieni. Acestea sunt banuite ca fac parte dintr-un grup infractional organizat, specializat in furturile din masini si sunt cercetati de politistii Biroului Investigatii Criminale Sibiu.
hoti din masini, retinuti
 
Trei dintre suspecti au fost prinsi in flagrant 16 februarie, in Sibiu, imediat dupa ce au spart un autoturism aflat pe Bulevard-ul Victoriei.
Cei trei barbati in varsta 21, 24 si 36  de ani, toti domiciliati in municipiul Sibiu au fost opriti in trafic, la cateva minute dupa ce au spart un autoturism parcat pe Bulevardul Victoriei. Acestia au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventiva.
In aceasta dimineata, alte patru persoane au fost retinute de politisti pentru audieri, in urma perchezitiilor efectuate de politistii de la investigatii criminale la locuintele acestora.
In cadrul perchezitiilor, politistii au descoperit mai multe bunuri care ar proveni din savarsirea de infractiuni de furt din auto. Barbatii se afla la sediul Politiei Municipiului Sibiu.
In activitatile specifice desfasurate sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, politistii Biroului Investigatii Criminale Sibiu au beneficiat de sprijinul Centrului Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu si Serviciului Operatiuni Speciale Alba Iulia.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279