ACTUALITATE

Tamaian: “Acuzatiile ANI nu sunt adevarate”

Tamaian: “Acuzatiile ANI nu sunt adevarate”

Acuzat de catre Agentia Nationala de Integritate (ANI) de incompatibilitate, senatorul PNL de Sibiu, Ion Tamaian a transmis presei un comunicat in care incearca sa lamureasca situatia. Tamaian sustine ca acuzatiile ANI sunt nefondate, deoarece renuntase la calitatea de actionar al firmelor sale cu o luna inainte.ION TAMAIAN 2

“Ca urmare a comunicatului emis de catre Agentia Nationala de Integritate in data de 12 martie 2014, prin care a fost declarata starea de incompatibilitate a mea, in calitate de deputat si de administrator al unor societati comerciale, doresc sa va aduc la cunostinta o serie de lamuriri, pe care le voi prezenta in cele ce urmeaza.

In fapt, la data de 9 decembrie 2012, am fost ales deputat, in urma voturilor exprimate de alegatorii Municipiului Sibiu. Anterior acelei date, respectiv la data de 7 noiembrie 2012, Adunarea Generala a Asociatiilor societatii comerciale ION ART GLASS-PRODUCȚIE S.R.L. a hotarat, in unanimitate, ca numitul Tamaian Ioan cesioneaza partile sociale pe care le detine in cadrul societatii, precum si faptul ca, incepand tot cu acea data, am fost revocat din functia de administrator al acestei societati, fiind numit un alt administrator.

De asemenea, la data de 2 noiembrie 2012, Adunarea Generala a Asociatiilor societatii comerciale GLASS STAR S.R.L. a hotarat, tot in unanimitate, ca numitul Tamaian Ioan cesioneaza partile sociale pe care le detine in cadrul societatii, precum si faptul ca, incepand cu acea data, am fost revocat din functia de administrator al acestei societati, fiind numit, de asemenea, un alt administrator.

Hotararile Adunarilor Generale a Asociatiilor celor doua societati comerciale mentionate, au fost publicate in mod legal in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 4626 si nr. 4627 din data de 22 noiembrie 2012, partea a IV-a, ca urmare a depunerii celor doua Hotarari la Oficiul Registrului Comertului Sibiu.

Ca urmare a celor prezentate, am transmis ANI sa realizeze o cercetare amanuntita a documentelor amintite, deoarece este posibil ca, la un anumit moment, sa se fi strecurat o eroare.

In speranta indreptarii erorii ivite, va asigur de toata consideratia mea”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309