ECONOMIE

TAROM suplimenteaza ZBORURILE pe patru destinatii!

TAROM suplimenteaza ZBORURILE pe patru destinatii!

TAROM suplimenteaza ZBORURILE pe patru destinatii! 2

TAROM va suplimenta in sezonul de iarna 2014 – 2015 zborurile pe patru destinatii din reteaua sa de rute, informeaza compania.

Astfel, Bucuresti-Roma-Bucuresti va avea doua frecvente suplimentare, ajungand la sase zboruri saptamanale. Preturile pe aceasta ruta incep de la 141 euro, pentru un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.

Ruta Bucuresti — Dubai — Bucuresti va fi operata de trei ori pe saptamana fata de doua zboruri cate se operau in orarul de vara. Cel mai mic pret pentru aceasta ruta este de 211 euro, pentru un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.

In perioada 20 decembrie 2014 — 18 februarie 2015, TAROM va opera un zbor in plus pe saptamana pe ruta Bucuresti — Geneva — Bucuresti. Pretul unui bilet dus-intors, cu toate taxele incluse, incepe de la 119 euro.

Pe Bucuresti — Chisinau — Bucuresti se va efectua in plus un zbor, ajungandu-se la 18 zboruri pe saptamana. Preturile pe aceasta ruta incep de la 116 euro, pentru un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse.

De asemenea, pentru iubitorii sporturilor de iarna TAROM ofera transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentand echipamente de ski si snowboard, pentru pasagerii care calatoresc intre Romania (Bucuresti/ Iasi/ Sibiu) sau Moldova (Chisinau) si Londra, Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo), Geneva.

Aceasta facilitate este acordata pentru calatoriile efectuate in perioada sezonului de iarna, intre 26 octombrie 2014 si 28 martie 2015, data inceperii calatoriei. Echipamentul sportiv de iarna consta in: o pereche de schiuri, o pereche de clapari si o pereche de bete sau o placa de snowboard si o pereche de clapari.

Acceptarea gratuita a acestor echipamente sportive se va face in limita capacitatii disponibile, in functie de tipul de avion.

„In sezonul de iarna 2014 — 2015, TAROM mareste numarul de zboruri pe destinatiile Roma, Dubai, Geneva, Chisinau si deschide cursa Iasi-Dublin. De asemenea, tuturor pasagerilor care calatoresc pe rute intre Romania (Bucuresti/ Iasi/ Sibiu) sau Moldova (Chisinau) si Londra, Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo), Geneva, le oferim transportul gratuit al echipamentului pentru sporturile de iarna cu o greutate maxima de 23 de kilograme’, a declarat directorul general al companiei, Christian Heinzmann.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309