ACTUALITATE

Tataee despre patronii Colectiv: Sunt cei mai buni profesionisti. Abia facusem un contract cu clubul

Tataee despre patronii Colectiv: Sunt cei mai buni profesionisti. Abia facusem un contract cu clubul

vlad irimia la ULBS 4

Trupa de hip-hop BUG Mafia tocmai incheiase un contract pentru o serie de concerte in Club Colectiv, a dezvaluit, la Sibiu, liderul Vlad Irimia.

”Inca sunt foarte marcat de ceea ce s-a intamplat acolo. Vreau sa va spun ca patroni de la Colectiv sunt printre cei mai buni porofesionisti cu care am lucrat vreodata. Tocmai urma sa avem o serie de concerte in club”, a declarat ”Tataee”. Acesta a mai spus ca cei trei proprietari de la Colectiv sunt ”categoric vinovati” pentru tragedia care acum numara 46 de morti, dar ca vina trebuie cautata in societatea romaneasca, in ansamblu. ”Absolut, ei sunt principalii vinovati, dar trebuie sa vedem si dincolo de asta, trebuie sa cautam raspunsuri la institutiile statului”, a explicat artistul.

Citeste si Tataee (BUG Mafia): In 2012 au vrut sa ne plateasca sa nu iesim in strada. Vineri voi fi in Piata Universitatii

Cei trei patroni ai fostului Club Colectiv – Alin Anastasescu, Catalin Gancea si Costin Mincu – se afla in prezent in arestul politiei, pentru 29 de zile, fiind acuzati de ucidere din culpa si risca 15 ani de inchisoare.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349