ACTUALITATE

Te pregatesti pentru BAC? Profesorii universitari iti dau meditatii gratuite la matematica

Te pregatesti pentru BAC? Profesorii universitari iti dau meditatii gratuite la matematica

Elevii de clasele a XI-a și a XII-a care doresc sa se pregateasca suplimentar la matematica pentru sesiunea de Bacalureat și admitere la facultate 2017 au posibilitatea de a participa, și in acest an, la cursurile sustinute gratuit de profesori ai Facultatii de Inginerie, din cadrul Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu.

ULBS Sibiu scoate la concurs peste 3300 de locuri la studiile de licenta!2

Cursurile vor incepe in 22 octombrie 2016 și se vor incheia in 27 mai 2017, in acest interval fiind programate 20 de ședinte, sambata, in intervalul 9,00-12,00, in aula IE 101 a Facultatii de Inginerie.

Informatii suplimentare se pot obtine la adresa http://csac.ulbsibiu.ro/informatii_admitere.php și http://inginerie.ulbsibiu.ro/admitere, sau la secretariatul departmentului Calculatoare și Inginerie Electrica – tel. 0269 216062 int. 461.

In semestrul II se va organiza și pregatire pentru bacalaureat la informatica cu d-ul Șef lucr. dr. ing. Pitic Antoniu, dupa un orar care va fi afișat din timp pe site-ul Departamentului de Calculatoare și Inginerie Electrica: http://csac.ulbsibiu.ro/ și pe cel al Facultatii de Inginerie: http://inginerie.ulbsibiu.ro/admitere/.

 

Programul complet al pregatirilor poate fi consultat pe site-ul http://www.ulbsibiu.ro/ro/stiri/news.php?news_id=2751

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309