CULTURA

Teatrul „Gong” va reprezenta Romania la Carnavalul de la Venetia

Teatrul „Gong” va reprezenta Romania la Carnavalul de la Venetia

Teatrul Gong Sibiu - Sarea in bucate-Catalina Draghici (30)

Patru spectacole pentru copii vor fi prezentate de Teatrul pentru Copii si Tineret „Gong” Sibiu, in cadrul Carnavalui International al Copiilor de la Venetia, parte a celebrului carnaval venetian, care aduna in fiecare an milioane de turisti din toata lumea.

Teatrul sibian va fi singurul reprezentat al Romaniei la acest eveniment cu spectacolele „Din copilaria mea/Dai tempi de la mia infanzia”, ce vor avea loc in perioada 31 ianuarie – 3 februarie.

„Dai tempi de la mia infanzia” va fi prezentat in limba italiana in spatiile Pavilionului Expozitiilor din aria Giardini della Bienalle din Venetia. Spectacolul surprinde momente din viata de zi cu zi a unor prieteni, colegi de scoala: o plimbare pe role, vacanta de iarna, o vizita la un post de radio care transmite muzica pentru copii, precum si amintiri din scoala intr-o montare dinamica si interactiva cu papusi si marionete. Din distributia spectacolului fac parte actritele Monica Baldea si Mihaela Grigoras, iar muzica spectacolului poarta semnatura compozitorului Florin Grigoras. Versiunea in limba romana a spectacolului va fi prezentata pe scena Teatrului „Gong” din Sibiu in toamna acestui an.

Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia, de Asociatia Cultural Act, cu suportul Institutului Cultural Roman din Bucuresti si al Teatrului pentru Copii si Tineret GONG Sibiu.

Programul spectacolelor:

31 ianuarie, ora 17:00; 1 februarie, ora 11:30; 2 februarie, ora 11:30; 3 februarie, ora 14:00.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275