EVENIMENT

Tentativa de omor pe Aeroportul Sibiu. O femeie injungiata de sot in fata fiicei lor

Tentativa de omor pe Aeroportul Sibiu. O femeie injungiata de sot in fata fiicei lor

O femeie din Sibiu a fost la un pas de moarte, in aceasta dupa-amiaza, dupa ce a fost lovita cu un cutit, in zona inimii, de carte fostul sotul. Victima venea de la Munchen si abia ce aterizase, iar barbatul o astepta cu flori in aeroport.

femeie injunghiata pe aeroportul sibiuSotul a devenit violent in momentul in care sotia sa a refuzat sa mearga cu el acasa, cei doi fiind despartiti. Astfel, imediat ce au iesit din terminal, acesta a atacat-o cu un cutit si a injunghiat-o de doua ori in zona inimii. Speriata, fiica celor doi a inceput sa strige, iar barbatul a fost prins rapid de politistii din aeroport. Cea care i-a acordat primul ajutor a fost chiar fata, care este paramedic.

Potrivit martorilor, Ambulanta a ajuns rapid la fata locului si a transportat-o pe femeie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, in timp ce agresorul a fost luat de politisti si dus la sectie pentru a fi interogat.

Foto: oradesibiu.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275