ECONOMIE

Tentativa lui Carabulea de a vinde Carpatica Asigurari a esuat

Tentativa lui Carabulea de a vinde Carpatica Asigurari a esuat

Compania sibiana de asigurari Carpatica Asig, controlata de magnatul Ilie Carabulea a ratat sansa de a fi preluata de International Insurance Consortium si risca din nou sa intre in faliment, anunta hotnews.ro.

Ilie-Carabulea la telefon

 

​International Insurance Consortium (IIC Group BV), companie infintata pe teritoriul Uniunii Europene, ‘a intrerupt finalizarea procesului de achizitie a actiunilor companiei romanesti de asigurari Carpatica Asig, fapt ce implica retragerea dosarului de achizitie depus la ASF in vederea aprobarii achizitiei a 100% din actiunile companiei’ se arata intr-un comunicat de presa remis marti HotNews.ro. In motivarea deciziei, IIC acuza ca ‘i-ar fi fost negat accesul la informatii importante si relevante referitoare la statusul companiei, aflate sub administrarea speciala a Fondului de Garantare a Asiguratilor’ si ca ‘situatia companiei Carpatica Asig se deteriora, iar cifrele prezentate noua in faza initiala nu au mai putut fi folosite ca si baza pentru redresarea ulterioara a companiei’.

Citeste continuarea pe hotnews.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349