ACTUALITATE

Teorie socanta: Angela Merkel este fiica lui Hitler!

Teorie socanta: Angela Merkel este fiica lui Hitler!

10492144_739285382795502_1516474642263302662_nTeorie socanta despre cancelarul Germaniei pe care conspirationistii au aruncat-o pe internet unde sustin ca Angela Merkel este fiica lui Hitler, potrivit unor documente secrete din arhiva STASI (fosta securitate RDG).

In aceste dosare a fost consemnata nasterea unui copil de sex feminin, fiind identificat precum Angela Merkel, in data de 20 aprilie 1954. Nasterea a fost realizata pe cercetarea medicului german Karl Klauberg, care este cunoscut in istorie precum un supus de seama a lui Hitler. Supranumit si “ingerul mortii“, Klauberg a fost condamnat de catre instantele de judecata la crime de razboi inimaginabile. A stat in puscarie doar 7 ani, dupa care a fost eliberat si trimis in Germania cu o misiunea speciala de catre KGB.

Doctorul Klauberg era un expert in inseminarea artificiala si din dragostea sa nebuna pentru Hitler, acesta i-a prelevat si inghetat mai multe mostre de sperma. Dupa cum spune si istoria, Hitler a fost fiul nelegitim al lui Solomon lui Rothschild, nascut de amanta sa Anna Maria Schicklgruber.

Odata ajuns in Germania, Klauberg a primit ordin sa reinvie un copil care poarta markerii lui Hitler. Procesul de inseminare artificiala in acei ani era aproape necunoscut publicului larg, cauza pentru care munca lui Klauberg era privita cu scepticism de cei mai multi. Poveste din dosarele STASI continua si se spune ca drept mama surogat a fost aleasa sora Evei Braun, Gretl Braun. Gretl era o militanta socialista si care facea parte din conducerea Partidului Social Democrat, al carui ideologie se baza pe principiile marxiste.

CITESTE MAI MULT PE CAPLIMPEDE

    


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349