ACTUALITATE

Termen prelungit pentru depunerea fisei medicale, la dosarele de intrare in Politie

Termen prelungit pentru depunerea fisei medicale, la dosarele de intrare in Politie

Politia Romana a decis sa prelungeasca termenul pana la care, candidatii inscrisi la ocuparea functiilor vacante din sursa externa si prin reincadrare pot completa dosarele de recrutare cu fisa medicala tip, anunta IPJ Sibiu.

concurs politie

Data limita pana la care este acceptat acest document la dosar este 22 aprilie 2016 inclusiv. Completarea dosarelor cu celelalte documente, exceptand fisa medicala tip, prevazute de anuntul de scoatere la concurs a posturilor, trebuie realizata de candidati pana la data de 15 aprilie 2016 inclusiv.

Testarea psihologica a candidatilor va incepe la data de 18 aprilie 2016, urmand a fi organizata pe centre zonale, sens in care candidatii sunt rugati sa verifice zilnic pagina de internet a Politiei Romane http://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

De asemenea, candidatii care s-au inscris la Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu sunt rugati sa verifice pagina de internet a institutiei, unde vor fi publicate anunturi in care se vor preciza informatii privind programarea nominala a candidatilor pe zile si ore, precum si locurile unde se va desfasura testarea psihologica https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

La nivelul Inspectoratul de Politie Judetean Sibiu, pentru ocuparea celor 35 posturi de agent de poliție, specialitatea ordine publica s-au inscris 421 de candidati, din care 6 prin reincadrare.

Foto:  www.academiadepolitie.ro

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309