ADMINISTRATIE

Tinerii din Sibiu au tras la sorti lotul castigator

Tinerii din Sibiu au tras la sorti lotul castigator

Tinerii sibieni care au primit un lot de pamant gratuit in Cartierul Tineretului au fost invitati la Primaria orasului Sibiu pentru a-si localiza lotul castigator, prin tragere la sorti. Comisia de aribuire a parcelelor, in urma dosarelor depuse, a selectat 18 tineri, care si-au ales bucata de pamant, luni, 15 februarie.

extragere lot de pamant, primaria sibiu

„In urma evaluarii dosarelor, dumneavoastra aveti oportunitatea sa primiți in folosința gratuita un lot de teren in Cartierul Tineretului. Aveti insa si sansa sa locuiti intr-un cartier nou si viabilizat din punctul de vedere al utilitatilor si drumurilor. Va doresc sa va bucurați de casa pe care o veti ridica aici”, a precizat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

In perioada 24 august – 16 octombrie 2015 tinerii cu varsta sub 35 de ani au fost invitati de Primaria Sibiu sa depuna dosare pentru obtinerea unui lot de teren in Cartierul Tineretului pe care au posibilitatea sa isi construiasca o casa. Peste 130 de dosare au fost depuse, Comisia a selectat in baza criteriilor un numar de 18 tineri care sa primeasca tot atatea loturi vacante in acest cartier. Lista finala a tinerilor care au primit un astfel de teren a fost aprobata de Consiliul Local prin hotararea 34/ 2016. Cartierul Tineretului numara peste 400 de loturi atribuite tinerilor pentru constructia de case.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349