ADMINISTRATIE

Toamna vine cu noi lucrari la strazi. Vezi care sunt acestea

Toamna vine cu noi lucrari la strazi. Vezi care sunt acestea

Incep lucrari de reabilitare pe strazile Parului si Gutuilor!1

Nu mai putin de zece strazi din municipiul Sibiu vor intra in proces de reparatii ample si modernizari, incepand cu prima zi a lunii septembrie, anunta Primaria Sibiu.

Municipalitatea a anuntat inceperea lucrarilor de reparatii pe Aleea Craitelor, pe strazile Daliei, Gladiolelor, Iazului si Valea Aurie, acestea facand parte dintr-un pachet licitat in luna iulie a acestui an. Lucrarile pe cele cinci strazi se vor desfasura in condiții de trafic, pana in data de 30 noiembrie. Pe langa modernizarea carosabilului si a trotuarelor, contractul prevede si amenajarea unor guri de scurgere a apelor pluviale si refacerea semnalizarii rutiere.

De marti, 1 septembrie incep lucrarile de modernizare pe strazile Albinelor, Prometeu, Zorilor si Ciocarliei. Pana in 30 noiembrie constructorul contractat de Primaria Sibiu, asocierea Geiger Transilvania – SC Comtram SA – SC DPC SA – SC Electro-Con Impex SRL – SC Standard Instalatii SRL, va moderniza retelele de apa si canalizare, iar pe carosabil se va asterne stratul de piatra sparta pentru a permite circulația in sezonul rece. Pentru executia acestor lucrari este necesara inchiderea traficului in perioada mentionata.

Cele patru fac parte din pachetul de 12 strazi din zona Lupeni-Gusterita pentru care Primaria Sibiu a contractat lucrari de modernizare a infrastructurii. Intreg pachetul are termen de finalizare 36 de luni.

Pe strada Ion Creanga se modernizeaza reteaua de gaz. Aceste lucrari se vor desfasura sub trafic, in perioada 27 august – 27 noiembrie, reteaua de gaz urmand sa fie reabilitata pe o lungime de 1.200 de metri.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349