ECONOMIE

TOP 10 MOTIVE FINANCIARE CARE TE FAC SA RAMAI FARA BANI!

TOP 10 MOTIVE FINANCIARE CARE TE FAC SA RAMAI FARA BANI!

TOP 10 MOTIVE FINANCIARE CARE TE FAC SA RAMAI FARA BANI!4

Fiecare dintre noi se lupta cu datoriile in aceasta perioada in care recesiunea a pus in lumina despre cum isi gestioneaza oamenii finantele. Va prezentam mai jos zece motive financiare care te fac sa ramai fara bani:

10. Nu beneficiezi de un ajutor profesional financiar

Ratele mari ale dobanzilor, cheltuielile uriase, venituri mai mici, mai multe datorii, uneori toti acesti factori te pot lasa confuz. In ciuda incercarii din greu, esti intr-o imposibilitate de a iesi din cercul vicios al datoriei. Daca ai nevoie de ajutor cu lucruri cum ar fi impozite, investitii imobiliare sau gestionarea datoriilor, nu incerca sa ti-l dai singur. Este intelept sa apelezi la un ajutor profesionist, daca ai cu adevarat nevoie de el.

9. Ai plati auto mari

Platile de imprumut pentru masina determina multi oameni sa-si gaseasca mintile „sub apa”! Stim cu totii ca o masina este un bun a carui valoare incepe sa mearga in jos din ziua in care a fost achizitionata. Cei mai multi oameni cheltuiesc mii de euro pe o masina noua doar pentru a afla ca valoarea s-a depreciat serios, dupa cativa ani, in timp ce ei platesc pentru masina in continuare. O masina este o investitie mare, deci cheltuieste judicios pe ea.

Continuarea pe BizTop.ro!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279